Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR za 17.12.06

Poškodovala se je med nočnim pohodom - Pes v jami - Predviden razvoj vremena


Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja
17. december 2006 - izvleček

Ob 0.51 si je poškodovala nogo planinka pri hoji na organiziranem nočnem pohodu na območju Pece v občini Črna na Koroškem. Reševalci Postaje GRS Prevalje so jo oskrbeli ter nudili pomoč pri sestopu v dolino, kjer so jo prevzeli reševalci in jo odpeljali na zdravljenje v Zdravstveni dom Ravne na Koroškem.

Ob 10.52 je v kraju Markovščina, občina Hrpelje-Kozina, v jamo padel pes. V reševanje se je vključilo 9 jamarskih reševalcev iz Sežane, Postojne in en jamarski reševalec iz Ajdovščine. Ob 17.08 uri so reševalci rešili psa iz jame.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo oblačno z rahlimi padavinami, čez dan bo lahko snežilo tudi po nižinah. Na Primorskem bo začela pihati zmerna do močna burja. Popoldne bodo padavine na severu in zahodu slabele ter na Primorskem tudi že ponehale.
V torek bo pretežno oblačno, rahlo sneženje bo ponehalo tudi v južni Sloveniji. Ponekod se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo še pihala močna burja.
V sredo bo precej jasno in hladno. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela.
V četrtek bo na zahodu še precej jasno, drugod pa povečini oblačno. V vzhodni Sloveniji bo popoldne možno naletavanje snega.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79797