Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR za 28.05.05

Planinka si je poškodovala koleno - Prenos poškodovanega motorista .- Padalec pod vrhom Škrli - Predviden razvoj vremena

Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja
28. maj 2005 - izvleček

Ob 19.36 si je na poti na Sveti Jakob pri Potočah v občini Preddvor planinka poškodovala koleno. Oskrbeli so jo gorski reševalci iz Kranja, ki so jo tudi prepeljali v kranjski zdravstveni dom.

Ob 18.34 je v Podbrdu, občina Tolmin, pod cestišče padel motorist in se pri tem hudo poškodoval. Do helikopterja Slovenske vojske so poškodovanega prenesli tolminski gasilci in gorski reševalci, s helikopterjem pa ga je dežurna ekipa prepeljala v ljubljanski klinični center.

Ob 15.07 se je na južnem sedlu pod planino Mahavšček pri vrhu Škrli v občini Tolmin pri pristanku poškodoval padalec. Češkega padalca so v ljubljanski klinični center prepeljali gorski reševalci iz Tolmina in ekipa s policijskim helikopterjem.

PREDVIDEN RAZVOJ VREMENA V PRIHODNJIH DNEH

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno, le ponekod na Notranjskem bo sredi dneva in popoldne nekaj oblačnosti. V ponedeljek bo ponekod zapihal jugozahodni veter.
V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno, padavine bodo zajele večji del države. Ohladilo se bo, na Primorskem bo zapihala burja. V sredo bo dopoldne spremenljivo oblačno, v južni sloveniji bodo občasno še padavine. Popoldne se bo zjasnilo.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79606