Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bovec: V petek, 28.12.12,

BOFF: ... prične tridnevni festival o športih na prostem in o naravi - Privabil bo tudi vrsto avtorjev prijavljenih filmov.
Rezervacije vstopnic! / Festival snežnih skulptur prestavljen na janauar

V treh filmskih večerih bodo do nedelje 30. decembra v Stergulčevi hiši prikazali 24 filmov.
Udeležbo na festivalu so potrdili vsi domači avtorji ter vrsta tujih.

Avtorjem in obiskovalcem na prednovoletni konec tedna v Bovcu ne bo dolgčas, saj je vse pripravljeno tudi za spremljevalni spored festivala: fotografsko razstavo Darka Cundra, ki se odpre v petek, freeride delavnico, ki bo vse tri tri na Kaninu (na voljo je še nekaj mest), potopisno predavanje Igorja Stropnika po nedeljski podelitvi priznanj in pred predvajanjem njegovega filma Projekt Skandinavija ...
Ves čas festivala bo na stojnici v predverju obiskovalce čakala pestra izbira knjig založb Didakta in Sidarta ter Planinske zveze Slovenije.
Močna bo tudi zasedba udeležencev sobotne okrogle mize o gorskem kolesarstvu in zakonodaji, ki jo bo vodil Tomaž Kovšca.

Letos so za BOFF prvič naprodaj vstopnice, cene: pet evrov na dan oziroma štiri na sklop (dva ali trije zapored predvajani filmi), vstopnica za vse tri dni pa stane 12 evrov. Možne so rezervacije vstopnic na: info@boff.si.

V petek in nedeljo se spored v Stergulčevi hiši začenja ob 17. uri, v soboto pa uro prej.

Festival snežnih skulptur, v sklopu katerega naj bi na Kaninu skulpture klesali med 21. in 23. decembrom, je zaradi zaprtega smučišča prestavljen na poznejši termin od 4. do 6. januarja.
Pokrovitelji festivala BOFF in festivala snežnih skulptur so LTO Bovec, Slovenski filmski center, Stihl, Petzl, Občina Bovec, Adriatic Slovenica, Factory Store in Burn.

 ...12.2012

Spored 2012
17.00: Otvoritev fotografske razstave: Žive podobe ...
Orientacijski tek ...
Fouchi d'inverno ...
18.00: It is all about ...

 


G-L, 11.12.12: BOFF na bovškem platnu

G-L, 02.01.12: S petega festivala BOFF

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79784