Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Fotografov dnevnik - 06.06.13

Jure Frelih: Sezona nadaljevanke se žal zaključuje! In tako kot smo začeli bomo tudi končali. Fotogaja: Zahvala! ... Iztok Medja nam je pokazal in razložil, da je noč še kako svetla ...

Prihaja še eno veliko ime slovenske foto scene. Peter Gedei bo v sedmi izdaji z nami odkrival skrivnosti fotografije in podzemlja, hobijev za katera živi. Vabljeni!

Kje: SonataPHOTOGRAPHICA | Poslovna cona A10, 4208 Šenčur
Kdaj: 6. junija 2013 ob 20. uri
Vstopnine ni!

Ali je ob besedi "jamska fotografija" sploh možno izustiti kaj drugega kot Peter Gedei?
Mi smo prepričani da ne in zato z največjim veseljem napovedujemo zadnjo izdajo serije "Fotografov dnevnik", kjer bo svojo življensko pot fotografa opisal nagrajenec brezštevilnih natečajev, avtor samostojnih razstav, koledarjev, knjig, .... Fotograf katerega delo lahko spremljamo v vseh pomembnih svetovnih medijih, ki jim je blizu narava in njeno podzemlje.


Fotogaja, 24.05.13Zahvala

Še eno predavanje v okviru Fotografovega dnevnika v Studiu Sonata Photographica je za nami. Iztok Medja nam je pokazal in razložil, da je noč še kako svetla in polna zanimivosti. Za krasnimi fotografijami je veliko dela in znanja. Iztoku se iskreno zahvaljujem za njegovo nesebično podajanje nasvetov. Zbralo se nas je ponovno okrog 40 duš, kar je za naša predavanja postala kar stalnica. Včeraj sem se v bistvu prvič odkar smo začeli s predavanji zavedel, da je zadeva “stekla” in se “prijela”. Najlepše se zahvaljujem vsem dosedanjim predavateljem, ki so svoja predavanja izvedli popolnoma brezplačno, vložiti pa so morali trud, znanje in čas. To je neprecenljivo. Zahvala tudi Juretu in Anžetu (Studio Sonata Photographica), ki prav tako brezplačno nudita prostor in vso tehnično opremo za izvedbo predavanj. Dejan (Sonic Mystery) je naš tonski mojster, tisti, ki uredi vse, da se dobro sliši in da je zvok zapisan za vedno. Prijatelj, ki pride vsak tisti četrtek, ko so na sporedu predavanja, pripelje opremo in jo postavi. Brez, da bi ga moral prej poklicati in se dogovarjati. Brezplačno.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79797