Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 08.12.22

GRS Kranj pomagala turni smučarki

Ob 11.53 si je na Krvavcu, občina Cerklje na Gorenjskem, turna smučarka zlomila nogo. Reševalci GRS Kranj so jo skupaj z dežurno ekipo HNMP Brnik in helikopterjem Slovenske vojske na kraju oskrbeli. Helikopter SV jo je prepeljal v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo oblačno, predvsem dopoldne bodo občasne rahle padavine, po nižinah bo večinoma deževalo. Šibka burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 10 °C.

V petek bo oblačno in deževno, meja sneženja bo med 1300 in 1700 metri, le v Zgornjesavski dolini lahko sneži do doline. Ob morju bo dopoldne pihal jugo. Zvečer bodo padavine prehodno ponehale. Jutranje temperature bodo od 1 do 7, v alpskih dolinah do -2, ob morju 11, najvišje dnevne na Gorenjskem in Koroškem od 1 do 4, drugod od 5 do 10, ob morju do 14 °C.

V soboto bo oblačno, padavine se bodo čez dan znova okrepile. Meja sneženja se bo pričela spuščati. Na Primorskem bo popoldne zapihala burja.

V noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin. Padavine bodo v nedeljo čez dan ponehale. Na Primorskem bo še pihala burja.


 08.12.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.