Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten - 21.11.2023

Bilten - 21.11.2023

Vremenska napoved

Napoved za Slovenijo

Danes bo dopoldne občasno deževalo, najmanj padavin bo na severozahodu države. Popoldne bo večinoma suho, oblačnost se bo trgala. Pihati bo začel severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 10, na Primorskem do 16 °C. 

Jutri bo večinoma sončno, dopoldne bo na jugovzhodu še nekaj oblačnosti. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v alpskih dolinah okoli 0, na Primorskem do 11, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 15 °C. 

Napoved za GORSKI SVET

Danes bo dopoldne oblačno in megleno, v Julijcih in zahodnih Karavankah bo večinoma suho, drugod bo občasno deževalo, meja sneženja se bo spustila do okoli 1300 m nadmorske višine. Pihal bo zmeren severovzhodnik, ki se bo popoldne še krepil. Temperatura na 1500 m bo okoli 0, na 2500 pa okoli -5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine 

Danes bo v krajih vzhodno in južno od nas sprva še deževalo. Čez dan se bo od severozahoda deloma zjasnilo. Ponekod bo zapihal severovzhodni veter, ob severnem Jadranu burja. 

Jutri bo večinoma sončno, le v krajih južno od nas bo sprva še oblačno, nato se bo postopno zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu močna burja. 

Obeti 

V četrtek in petek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V četrtek bo na Primorskem še pihala zmerna burja. 

Opozorila

V torek popoldne in v sredo lahko sunki burje na Primorskem v izpostavljenih legah presegajo 100 km/h.


 21.11.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Kategorije:
Napovedi Vse objave
Značke:
GL4 Bilten

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.