Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 26.01.23

GRS Maribor v iskalni akciji

Ob 16.46 so se na Pohorju v občini Ruše na poti do koče izgubile štiri osebe. Aktivirani so bili gasilci PGD Bistrica ob Dravi in reševalci GRS Maribor, vendar so iskane osebe našli mimoidoči planinci in jih nepoškodovane pospremili do koče.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo na Primorskem pretežno jasno. Pihala bo zmerna do močna burja. Drugod bo precej oblačno, a povečini suho vreme. Proti večeru lahko v jugovzhodni Sloveniji ter Pohorju začne rahlo snežiti. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, najvišje dnevne od -1 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 8 °C.

V petek bo na Primorskem in v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod povečini oblačno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Na jugovzhodu bo lahko občasno naletaval sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, na Primorskem okoli 2, najvišje dnevne od -1 do 3, na Goriškem in ob morju do 8 °C.

V soboto bo zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo v zahodnih krajih. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem večinoma zmerna burja.

V nedeljo bo pretežno jasno v zahodni in osrednji Sloveniji, na vzhodu pa bo precej nizke oblačnosti. Veter bo oslabel.


 26.01.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.