Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 26.02.23

Predviden razvoj vremena

V nedeljo zjutraj bodo padavine oslabele in v večjem delu Slovenije ponehale. Čez dan se bo ponekod v zahodni Sloveniji oblačnost prehodno trgala, v južni in jugovzhodni Sloveniji pa bo občasno še naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, burja na Primorskem se bo dopoldne še nekoliko okrepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do okoli 8 °C.

V ponedeljek bo prevladovalo oblačno vreme, krajša obdobja sončnega vremena bodo na Primorskem. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zjutraj še zmerna do močna burja, ki bo čez dan nekoliko oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od -2 do 4, na Primorskem do 8 °C.

V torek in sredo bo na zahodu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji bodo v sredo občasno rahle padavine. Pihal bo severovzhodnik, burja na Primorskem se bo v torek čez dan spet okrepila.

OPOZORILO

Po podatkih Urada za meteorologijo, Agencije RS za okolje bodo od nedelje zjutraj do ponedeljka zjutraj na izpostavljenih mestih najmočnejši sunki burje do okoli 120 km/h.


 26.02.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.