Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 01.09.22

GRS Kamnik pomagala zaplezanima

Ob 14.28 sta se pod Skuto, občina Kamnik, ob poslabšanju vremenskih razmer, zaplezala planinca. Posadka s helikopterjem Letalske policijske enote je prepeljala gorske reševalce GRS Kamnik na višje ležeči teren pod Skuto. Gorski reševalci so se peš odpravili po zaplezana planinca in ju pospremili nazaj v dolino.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo pretežno oblačno, dež bo dopoldne povečini ponehal, najkasneje v južnih krajih. Na Primorskem se bo delno razjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21, na Primorskem okoli 25 °C. Ponoči se bo delno razjasnilo tudi v notranjosti Slovenije, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, na Primorskem ob burji okoli 16 °C.

V petek bo precej jasno z nekaj kopaste oblačnosti, ponekod v južnih krajih bo dopoldne še zmerno do pretežno oblačno. Šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature od 20 do 25, na Primorskem okoli 27 °C.

V soboto bo delno jasno, popoldne se bo od zahoda oblačilo. Zapihal bo južni do jugozahodni veter. Spet bo topleje.

V nedeljo bo spremenljivo oblačno. Sprva bodo krajevne plohe in nevihte predvsem v zahodnih krajih, popoldne pa tudi drugod po Sloveniji.


 01.09.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.