Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 02.11.07

Dvoje reševanj - Predviden razvoj vremena

Bilten URSZR Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja - 02.11.2007 = povzetek



Ob 10.00 so reševalci Postaje GRS Bovec in helikopter Slovenske vojske rešili iz stene pod vrhom Briceljka nad dolino Bavšice v občini Bovec planinca, ki se je zaplezal. Reševalci so planinca nepoškodovanega prepeljali v dolino.

Ob 12.11 je na sprehodu po gozdu na Uskovnici v občini Bohinj osebi postalo slabo in je izgubila zavest. Reševalci Postaje GRS Bohinj so osebo prenesli iz gozda na cesto, kjer so jo oskrbeli reševalci NMP Bohinj in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v dolino. Na kraju dogodka je bila tudi policija.

Predviden razvoj vremena

V petek dopoldne bo pretežno jasno, ponekod v južnih krajih pa bo nizka oblačnost. Popoldne se bo od severovzhoda zmerno pooblačilo. Na Primorskem bo zjutraj pihala zmerna burja, ki bo čez dan slabela.
V soboto bo na Primorskem pretežno jasno, burja bo oslabela in ponekod ponehala. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno.
V nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno. Drugod bo sprva zmerno do pretežno oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo, zapihal bo severni veter.
V ponedeljek bo večinoma jasno, občasno bo nekaj več oblačnosti na vzhodu države. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja.

 

 

 

Arhiv - kronološki seznam objav označenih:

Bilten URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.