Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.10.16

Izgubil se je občan - Prevrnil se je kajakaš ...
Predviden razvoj vremena

Ob 19.20 se je na območju Ratitovca, občina Železniki, izgubil občan. Reševalci GRS Škofja Loka so občana našli nepoškodovanega in ga pospremili do njegovega vozila.

Ob 14.31 se je nizvodno od Otone v reki Soči, občina Kobarid, prevrnil kajakaš. Iz vode so kajakaša potegnili nezavestnega. Člani GRS Tolmin in PGD Kobarid so nudili pomoč tolminskim reševalcem pri oživljanju ponesrečenca, vendar je kajakaš umrl. S helikopterjem Slovenske vojske so mrtvega kajakaša odpeljali v Tolmin, kjer so ga prevzeli komunalni delavci.

Predviden razvoj vremena

V torek bo sprva pretežno jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla. Čez dan se bo od severa začelo oblačiti, manj oblačnosti bo na Primorskem. Ponekod v vzhodnih krajih bo popoldne občasno rahlo deževalo, a količina padavin bo majhna. V severni in severovzhodni Sloveniji bo zapihal okrepljen severni veter. Zvečer se bo postopno zjasnilo. Na Primorskem bo ponoči začela pihati burja.
V sredo bo pretežno jasno, ob morju pa zmerno, dopoldne občasno pretežno oblačno. Popoldne bo tudi ponekod v notranjosti Slovenije občasno zmerno oblačno. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo pihal severni veter, ponekod na zahodu severovzhodnik, na Primorskem pa šibka do zmerna burja, ki bo do večera postopno ponehala.
V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, manj oblačnosti bo na Primorskem. Zjutraj bo v zatišnih legah osrednjega dela Slovenije možna slana. Čez dan bo ponekod pihal zahodni do severozahodni veter.
V petek se bo nadaljevalo suho in sveže vreme.

04.10.2016

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.