Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 11.07.08

Tri reševanja - Predviden razvoj vremena

Ob 6.45 je pri koči pod Bogatinom obnemogel pohodnik. Reševalci Postaje GRS Bohinj so prišli do obnemoglega planinca, po posvetu z zdravnikom reševalcem letalcem so se odločili, da ga s helikopterjem Slovenske vojske in dežurno ekipo GRS Brnik, prepeljejo v jeseniško bolnišnico.

Ob 7.20 si je na poti iz Kredarice proti Triglavu v občini Kranjska Gora tuja planinka poškodovala nogo. Helikopter Slovenske vojske in dežurna ekipa GRS Brnik so poleteli proti Triglavu, kjer so oskrbeli poškodovano planinko in jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico Jesenice.

Ob 18.44 se je v Severni steni Triglava v občini Kranjska Gora pri plezanju poškodoval alpinist. Pri reševanju je sodeloval helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo GRS Brnik in reševalcem letalcem Postaje GRS Mojstrana, ki so ga oskrbeli in prepeljali v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V petek in soboto bo večinoma sončno, popoldne lahko v gorah nastane kakšna nevihta. Ponekod bo čez dan pihal jugozahodnik.
V nedeljo dopoldne bo še deloma sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.
V ponedeljek bo oblačno z občasnimi padavinami, deloma kot nevihtami. Osvežilo se bo.

Bilten URSZR: 11.07.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

    GRS

    vreme

    Bilten URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.