Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 14.07.11

Pokaži objave o reševanjih GRSReševali na Špiku in Kriški gori, pomagali tudi pri reševanju živine v Bohinju - Predviden razvoj vremena

Ob 12.38 si je pri sestopu s Špika v občini Kranjska Gora, tuji planinec poškodoval nogo. Člani GRS dežurne ekipe na Brniku in GRS Kranjska gora so poškodovanemu nudili prvo pomoč in ga s helikopterjem Slovenske vojske prepeljali v jeseniško bolnišnico.

Ob 11.01 so na Ribičevem Lazu, občina Bohinj, reševalci GRS Bohinj nudili pomoč pašni skupnosti Ribčev Laz pri reševanju pašne živine na planini Suha.

Ob 19.40 je na Kriški gori, občina Tržič, planinca obšla slabost in je izgubil zavest. Gorski reševalci GRS Tržič so osebo prenesli do ceste, kjer so jo prevzeli reševalci NMP.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo povečini sončno in vroče, popoldne in zvečer bo na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju nastalo nekaj neviht.
V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo nastajale plohe in nevihte.
V soboto in nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bo nastalo nekaj ploh in neviht.

Bilten URSZR: 14.07.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.