Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 15.03.09

Posredovanja GRS
Razvoj vremena

Ob 12.55 je v Logarski dolini v Solčavi, planinec zdrsnil po snegu in si poškodoval ključnico in ramo. Reševalci Postaje GRS Celje so nudili poškodovanemu prvo oskrbo, nato pa je bil z reševalnim vozilom prepeljan v celjsko bolnišnico.

Ob 16.18 si je v Zgornjem Jezerskem v občini Jezersko planinka poškodovala gleženj. Člani GRS Jezersko so na kraju dogodka nudili ponesrečenki prvo medicinsko pomoč, nogo so imobilizirali in jo prenesli z nosili do Jezerskega, od koder so jo svojci z lastnim vozilom odpeljali na urgenco .

Ob 10.25 si je na smučišču Areh, v občini Ruše, smučarka poškodovala ramo. Reševalci GRS Maribor so smučarko oskrbeli na smučišču, reševalci NMP Maribor pa so jo prepeljali v UKC Maribor na zdravljenje.


Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe. Zvečer bo na Primorskem zapihala šibka burja.
V ponedeljek bona Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo zmerno, v vzhodnih krajih tudi pretežno oblačno, a večinoma suho vreme.
V torek in sredo bo povečini sončno, le občasno zmerno oblačno. V sredo bo ponekod pihal severni do severozahodni veter.

Bilten URSZR: 15.032009


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih


+ Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

        Razmere (v gorah)

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.