Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bohinj

Outdoor festival 2017: V sklopu gorsko-kolesarskega dogodka Trans Julius prvič letos

Bohinj Outdoor Festival je namenjen odkrivanju, spoznavanju in preizkušanju različnih športov, ki so doma v Bohinjski kotlini in Julijskih Alpah. Na prizorišču festivala bo za vse kolesarske navdušence brezplačno na voljo tudi Scott pump track.

Noč outdoor filmov – petek, 23. junij

Otvoritveni večer Bohinj Outdoor Festivala bo v ritmih tistih filmskih ustvarjalcev, ki jim težko rečemo samo režiserji, temveč so tisti, ki prenašajo neverjetne slike in podobe narave do vseh, ki športe v naravi čutimo, kot svoj način življenja. V veliko čast nam je, da bo filmski večer odprl film Crossing Iceland fotografa, režiserja in ljubitelja bohinjskih lepot Jureta Breceljnika. V nadaljevanju večera si bodo gledalci brezplačno ogledali različne kratke video projekcije s področja gorskega kolesarstva in drugih športov v naravi.

Program Bohinj Outdoor Festivala – sobota, 24. junij, nedelja, 25. junij

Na prizorišču Bohinj Outdoor Festivala se boste lahko preizkusili v različnih športih v naravi – tako v tistih na vodi, kot na kopnem. Vodniki in inštruktorji različnih športov vam bodo omogočili brezplačno preizkušanje različnih športnih aktivnosti, tiste daljše ture in izleti pa bodo ta vikend na voljo po festivalskih cenah.

Plezanje – MTB šola za otroke – Scott pumptrack – Triglav tekma s pogajalčki – pohodniške ture – gorsko-kolesarske ture – kajak – kanjoning – raftanje – slackline – zipline – supanje

Na Bohinj Outdoor Festivalu se vam bodo predstavili:

Gorsko vodništvo, plezanje in slacklineVertical Adventures Slovenia
Pohodništvo in družinsko kolesarjenje – Hike & Bike 
Pohodništvo – Soriška planina Alp Venture 
Zipline – BohinjSKI FLYer 
Kanjoning – Outdoor Slovenia 
Raft, kajak in kanu – Sport4fun 
Supanje – Extreme Monkey 
Joga – Neyna Joga Oba dneva bo poskrbljeno za dobro hrano in pijačo, seveda zato si rezervirajte celoten vikend za uživanje v družbi ljubiteljev športov na prostem! Za rezervacije šotorišča se lahko obrnete na LTO Bohinj: vida.kovacic@bohinj.si

10. Poletni B.O. FEjST – sobota, 24. junij 2017, 16.00 – 20.00

V sklopu festivala bo na prizorišču potekal tudi otroški festival B.O. FEjST, ki bo odlična priložnost za vse družine, da uživate na klasični B.O. FEjST zabavi.
Animacijo s predstavami bo izvajal Mali Bu.
Na sporedu bosta predstavi “EKO EKO EKO krava daje….? Mleko!!!” in “Medo BU in čebela”.
Poleg predstav in vseh prostočasnih aktivnosti, se bodo predstavile tudi folklorne skupine ter sekcije KD Bohinj, Ročna dela in Likovna ustvarjalnica. Manjkala pa ne bo niti Kravica Fejstka.

Trans Julius zabava – sobota, 24. junij 2017, od 20. ure

Sobotni večer bo popestrila posebna Trans Julius zabava v družbi posebnih glasbenih izvajalcev, ki bodo poskrbeli tudi za najbolj zahtevne glasbene okuse in za pravo mero glasnosti, da boste lahko dnevno druženje in zabavo podaljšali tudi v nočne ure.

Beer&grill nedeljsko popoldne – nedelja, 25. junij 2017, od 12. ure dalje

Nedelja, ki bo prav tako čez dan obarvana z različnimi športi na prostem, bo od 12. ure dalje poskrbela za pravi piknik na prostem. V sodelovanju z različnimi ponudniki boste uživali v dobrem domačem pivu in drugih osvežilnih pijačah za poletni čas ter se po športnih aktivnostih okrepčali z mojstrovinami z žara.

V popoldanskem času pa boste lahko tudi čestitali zmagovalcem prvega večdnevnega enduro MTB tekmovanja Trans Julius!

 

 23.06.2017

Fabebook: Trans Julius | video 
 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.