Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Čez hribe in doline - 21.05.09

Radio Univox: v osrednjem delu oddaje bomo gostili alpinista Andreja Štremflja

V tokratni oddaji Čez hribe in doline vas bomo povabili na akcije planinskih društev, pogledali, kakšno vreme nas čaka za vikend, prelistali svežko majsko številko Planinskega vestnika; v osrednjem delu oddaje pa bomo gostili alpinista Andreja Štremflja, s katerim se bomo podali na najvišjo goro sveta, Mount Everest. Obudili bomo namreč prvi slovenski vzpon na magični vrh Everesta, ko sta se pred natanko 30 leti – 13. maja leta 1979, na vrhu srečna objela in si čestitala naš gost Andrej in njegov soplezalec Nejc Zaplotnik.

Ne zamudite zanimivega pogovora z alpinistom, ki se je v svetovni alpinizem vpisal s svojo ženo Marijo tudi kot prvi zakonski par na vrhu našega planeta; ter vabljeni z nami na potep čez hribe in doline ta četrtek, 21. maja, ob 17. uri.

Oddajo Čez hribe in doline, radio Univox, ki jo pripravlja in vodi Zdenka Mihelič, je na sporedu vsak tretji četrtek v mesecu ob 17. uri. Frekvenci radia sta: 106,8 MHz in 107,5 MHz; sliši se od Kolpe do Ljubljane (na 106,8) in menda celo na Gorenjskem.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti RA

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.