Išči

KOL

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Kolesarstvo

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 14.07.21

 GRS v dveh akcijah

Ob 13.04 si je pri sestopu iz Slemenove špice proti Vršiču, občina Kranjska Gora, pohodnica poškodovala gleženj. Reševalci GRS Kranjska gora so jo na kraju oskrbeli, na klasični način prenesli do vozila in prepeljali v SB Jesenice.

Ob 21.36 so na cesti Tolmin–Kobarid, občina Tolmin, zaradi nevihte obtičali trije kolesarji. Člana GRS Tolmin sta kolesarje in njihova kolesa prepeljala na varno v Prapetno.

Predviden razvoj vremena

V sredo dopoldne bodo padavine ponehale tudi na vzhodu, začelo se bo jasniti. Čez dan bo dokaj sončno z nekaj kopaste oblačnosti, predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na severozahodu okoli 20 °C.

V četrtek bo delno jasno z občasno spremenljivo oblačnostjo. Predvsem na zahodu bodo nastale posamezne kratkotrajne plohe ali nevihte. Jutranje temperature bodo od 13 do 18, najvišje dnevne od 22 do 28 °C.

V petek in soboto bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.


 14.07.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1266

KOL

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.